Lees meer

Bomen Snoeien & Vellen

Waarom Groenbedriijf Limburg?

• Enkel gediplomeerde boomverzorgers (o.a. European Tree Worker, VCA).
• Meer dan 25 jaar kennis en ervaring.
• Eigen professioneel machinepark: hoogtewerkers (tot 32m), hakselaars, stronkenfrees,.. 
• Professionele machines die ons in staat stellen een klus snel op te lossen. 
• Gespecialiseerd in het snoeien en vellen van gevaarlijke en moeilijk bereikbare bomen
• We beschikken over de nodige verzekeringen
• Veiligheid is prioriteit
• Voordelige prijs / snelle service en respons / weekendservice 

Specialiteit snoeien van hoge bomen

Als specialist in het vellen en snoeien van bomen is Groenbedrijf Limburg alom bekend. Deze status wisten we enkel te bereiken door onze medewerkers altijd op te leiden tot echte experten en te investeren in een uitgebreid en modern machinepark met hoogtewerkers (tot 32) en de nieuwste snoeiapparatuur. Wij durven te stellen dat geen enkele boom ons te hoog of te gevaarlijk is.

Onze medewerkers zijn gediplomeerde boomverzorgers (o.a.. European Tree Worker, VCA). Wij hebben meer daan 25 jaar kennis en ervaring.

Deze uitgebreide kennis samen met onze flexibele dienstverlening maakt van Groenbedrijf Limburg de ideale partner voor al uw snoei-werkzaamheden.

Het snoeien van bomen is vaak een gevaarlijke bezigheid. Het onderhouden van volwassen bomen laat je best over aan een bedrijf met veel ervaring zoals een professional gelijk Groenbedrijf Limburg.

Een boom laten snoeien?
Snoeien van een boom kan noodzakelijk zijn om te zorgen de boom gezond blijft, niet hindert … Bij volwassen bomen kan een onderhoudssnoei toegepast worden wanneer dat echt nodig is. Vorm- of leibomen moeten regelmatig worden gesnoeid. Groenbedrijf Limburg geeft u advies over de eventuele noodzaak en de beste periode om te snoeien. We leggen u goed en transparant uit hoe we dat gaan doen.

We hebben orde en opruimen hoog in het vaandel staan en zorgen ervoor dat uw tuin of gazon tijdens de werken niet zal beschadigen.

 

Bomen vellen en verwijderen

Heeft u één of meerdere bomen die volledig verwijderd moeten worden? Dan bent u bij Groenbedrijf Limburg aan het juiste adres! Bomen omhakken, bomen omzagen of bomen volledig vellen en verwijderen, het is voor onze goed opgeleide groenexperts een koud kunstje. Snel efficiënt en zonder veel schade te veroorzaken verwijderen onze professionals bomen van iedere grootte. Bij het vellen van de bomen wordt de stronk helemaal uitgefreesd zodat die niet verder kan uitlopen.

Door te investeren in een uitgebreid en modern machinepark met hoogtewerkers en de nieuwste apparatuur durven wij te stellen dat geen enkele boom ons te ingewikkeld is.

Vellingswerken en bomen rooien

Wat betreft het rooien en vellen van bomen met of zonder wortel, kunt u ervan op aan dat Groenbedrijf Limburg vakwerk aflevert. Onze experten zorgen ervoor dat uw tuin of gazon tijdens de werken niet beschadigd wordt.

Groenbedrijf Limburg is ook uw ideale partner voor uw openbare vellingswerken. Kortom: met vellingswerken van eender welke orde, weten onze specialisten wel raad.

Altijd beleggen in een uitgebreid en modern machinepark met hoogtewerkers en de nieuwste apparatuur durven wij te stellen dat geen enkele boom ons te machtig is.

Bomen kappen

Het kappen van bomen is een koud kunstje voor de ervaren en gediplomeerde groenexperts van Groenbedrijf Limburg. Wilt u snel een boom vellen? Dan volstaat om het ons te contacteren en in geen tijd hebben wij volgens de regels van de kunst de klus geklaard. Met behulp van de meest performante methodes en rekeninghoudend met de wetgeving rond het rooien van bomen, leveren onze specialisten snel, volledig en proper werk af. Als het aankomt op het verwijderen, rooien of vellen, omzagen of omhakken van bomen, gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg.

Altijd beleggen in een uitgebreid en modern machinepark met hoogtewerkers en de nieuwste middelen durven wij te stellen dat geen enkele boom of bos moeilijk te verteren is.

Uitfrezen van stronken

Bij het vellen van een boom blijft er steeds een stuk boomstronk achter in de grond. Met behulp van een stronkenfrees worden deze wortels tot houtschilfers vermalen en vermengd met de bodem. Op deze manier kan de (boom)stronk niet meer uitlopen en heeft u terug de ruimte die de oppervlakte van de stronk innam.

De put wordt immers opgevuld met teelaarde waardoor er op deze oppervlakte opnieuw iets aangeplant kan worden. U kunt ervoor kiezen om het houtafval van de stronk zelf te verwerken. In het andere geval wordt het verwerkt door ons bedrijf.

Meer info? Vul het formulier in!