Bomen uitfrezen

Aan het zoeken naar een bedrijf voor bomen uitfrezen? Bij het verwijderen van een boom blijft er steeds een stuk boomstronk achter in de aarde. Met behulp van een stronkenfrees worden deze wortels tot houtschilfers gemalen en vermengd met de bodem. Op deze manier kan de (boom)stronk niet meer uitlopen en heeft u terug de ruimte die de oppervlakte van de stronk innam.

Jarenlange ervaring in bomen frezen

Hoe gaat men te werk bij een boom uitfrezen? De put wordt immers gevuld met teelaarde waardoor er op deze oppervlakte opnieuw iets aangeplant kan worden. U kan ervoor kiezen om het houtafval van de stam zelf te gebruiken. In het andere geval wordt het verwerkt door ons bedrijf. Wij zijn actief in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Bij Groenbedrijf Limburg kunnen we elke boom frezen!

Wilt u meer weten over kosten/prijzen van bomen uitfrezen? Contacteer ons vrijblijvend.

Boomverzorging door Groenbedrijf Limburg

Groenbedrijf Limburg is al 25 jaar gespecialiseerd in bomen uitfrezen. Het personeel van Groenbedrijf Limburg werd hiervoor speciaal geschoold en heeft deze klus helemaal in de vingers. Om bomen uitfrezentot een goed einde te brengen is het eigentijdse machinepark helemaal voorzien op deze moeilijke onderhoudstaak. Bomen uitfrezenvereist expertise en die hebben wij in huis. Zij voeren opdrachten zoals bomen uitfrezen nauwgezet uit. Als het gaat over het onder handen nemen van bomen bieden wij kwaliteitsvolle en betrouwbare oplossingen op maat. Zoekt u een betrouwbare service voor bomen uitfrezen? Eén adres: Groenbedrijf Limburg. Visuele boomveiligheidscontrole, veiligheidsscans en ziektebestrijding horen bij de onderhoudstaken van Groenbedrijf Limburg. Al deze karweien kunnen onze goed geschoolde werknemers aan, maar vooral op het vlak van bomen uitfrezen hebben we nog extra deskundigheid in huis. Als u als privépersoon, bedrijf, gemeente of overheid op zoek bent naar iemand die boomverzorgingstaken zoals bomen uitfrezen op zich kan nemen, nemen zij deze opdracht ter harte.

Groenbedrijf Limburg: gespecialiseerd in in alle groenonderhoud, zowel in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen

Op zoek naar een gespecialiseerd groenbedrijf dat u vooruit helpt met bomen uitfrezen? Of zocht u een groenbedrijf dat gespecialiseerd is in onder meer bomen uitfrezen?

Groenbedrijf Limburg is dan de beste compagnon. Behalve bomen uitfrezen en vergelijkbare ‘groenwerken’ staat Groenbedrijf Limburg bekend om zijn grondige totaalservice.

Bij onze taken zoals bomen uitfrezen kiezen wij iedere keer voor ecologische en permanente oplossingen en staan zowel de veiligheid van de werknemers als de voldoening van de klanten bovenaan onze prioriteitenlijst. Evenzeer privépersonen, ondernemingen als overheden kunnen bij Groenbedrijf Limburg terecht voor bijvoorbeeld bomen uitfrezen en andere aangelegenheden inzake groenvoorziening, groenonderhoud en boomverzorging. Dit in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.