Lees meer

Boomverzorging

Groenbedrijf Limburg bvba is reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het snoeien en vellen van bomen.

Mede door onze jarenlange ervaring en adequaat materieel/machines hebben reeds een groot aantal Vlaamse overheden en privébedrijven beroep gedaan op onze diensten (zie referenties). Naast onze praktijkervaring vinden wij het ook van cruciaal belang dat wij onze mensen blijven bijscholen op theoretisch vlak (bvb Boomverzorger, (European) Tree Worker, …). Deze ervaring samen met onze flexibele dienstverlening maakt van Groenbedrijf Limburg de ideale partner voor uw snoei- en vellingwerken.

  • Snoeien van bomen
  • Begeleidingssnoei
  • Knotten van bomen
  • Onderhoudssnoei
  • Vellen van (gevaarlijke) bomen
  • Uitfrezen van stronken
  • Bosontginning
  • Verkoop brandhout
  • Preventieve en curatieve ziektebestrijding van loofbomen (processierups, roestziekte op kastanjebomen, mineermotten,…)

Lees meer…

Boomverzorgingsdiensten in Limburg

Al meer dan twee decennia lang biedt Groenbedrijf Limburg de klanten boominspecties en een uitgebreid aanbod van boomverzorging in Limburg. Of u nu een lichte snoeibeurt nodig hebt of op zoek bent naar een team dat een complete boomverwijderingsservice aanbiedt, Groenbedrijf Limburg kan u helpen. Om welke reden er een boom of tak naar beneden moet komen, wij hebben de vaardigheid en expertise om boomverzorging op een veilige manier uit te voeren. Sommige taken kunnen eenvoudig zijn, maar andere kunnen dan weer complexer zijn dan andere en vereisen een hoge mate van kennis, teamwork en ervaring.

Bij Groenbedrijf Limburg bieden we al meer dan twee decennia een breed scala aan eersteklas boomverzorging in Limburg voor particulieren en bedrijven.

Diensten zoals het verwijderen van bomen, het snoeien van bomen, het toppen van bomen, het slijpen van boomstronken, het opruimen van het land van dood hout maar ook tuin- en landschapsdiensten. Ons bedrijf heeft een solide reputatie op het gebied van kwaliteit en we blijven ons inzetten voor het leveren van uitzonderlijke prestaties en een uitmuntende veiligheid. Onze professionals hebben de vaardigheden en expertise om de juiste oplossingen te leveren voor het oplossen van al uw boomproblemen.

Op zoek naar boomverzorging in Limburg?

Door een professional te bellen bespaar je altijd tijd en moeite voor zulke gevaarlijke werkzaamheden. We hebben de kwalificaties en de apparatuur die nodig is om in Limburg boomverzorging efficiënt en veilig op te lossen. Veiligheid is een belangrijke reden om een bedrijf als Groenbedrijf Limburg in te huren. Onze ervaren boomprofessionals kunnen zelfs de moeilijkste klussen met nauwkeurigheid en precisie klaren. Dit komt omdat onze professionals het voordeel hebben dat ze de nieuwste technologie en apparatuur gebruiken voor al onze boomverzorging. En we zullen u altijd adviseren over de beste methoden voor het verwijderen van uw bomen of takken om de beste resultaten te krijgen.

Met de hoogste niveaus van veiligheid, professionaliteit en attente klantenservice, biedt Groenbedrijf Limburg ongeëvenaarde boomverzorging in Limburg, allemaal tegen betaalbare prijzen.

Of u nu hulp nodig heeft bij het omgaan met een rotte, oude boom of dat uw achtertuin er wild en overwoekerd uitziet, u kunt op ons rekenen voor efficiënte, betaalbare en betrouwbare boomverzorging, Ons doel is om de gezondheid van uw bomen te verbeteren en hun groei te bevorderen, terwijl we ook helpen om uw buitenruimte te verbeteren. We erkennen het belang van het tevreden houden van onze klanten. We zijn er trots op dat we in Limburg onze professionele boomverzorging aan kunnen bieden op een tijdstip dat voor beide partijen het beste uitkomt, ook na sluitingstijd of zelfs in het weekend. Ons proces en onze systemen worden voortdurend herzien om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste afwerking krijgen en tegelijkertijd waar voor hun geld krijgen.

Wij bieden professionele en betaalbare boomverzorging in Belgisch en Nederlands Limburg, Vlaams Brabant en Noord Brabant

Groenbedrijf Limburg: boomverzorging

We kennen de eigenschappen van de verschillende soorten bomen en gebruiken deze kennis om de boomverzorging op de meest efficiënte en veilige manier uit te voeren.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en trots op onze klanttevredenheid.
Geen enkele boom is te klein en geen enkele boom is te hoog, ons team behandelt de boomverzorging in Limburg van elke grootte, ongeacht de hoogte of de verspreiding van de boom.

We zullen de boom en de stronk beoordelen en veilig verwijderen, waardoor een probleemloze werking mogelijk is. Wij zorgen ervoor dat de veiligheid van uw huis en eigendommen van het grootste belang zijn. Wij zorgen voor alles, van de planning tot de verwijdering en de verwerking van het afval.

Het team van Groenbedrijf Limburg is er trots op dat wij de klanten als eerste prioriteit stellen; onze focus stelt ons in staat om snelle, ongecompliceerde en betrouwbare resultaten te leveren in Limburg met de best mogelijke boomverzorging.

We weten dat het kappen en snoeien van bomen gepaard gaat met veel afval. Bij Groenbedrijf Limburg ruimen we altijd op en laten we uw tuin netjes achter, zodat u geen extra werk hoeft te doen. Het maakt allemaal deel uit van onze service, hoe groot of klein de klus ook is. Met onze boomdiensten voor Limburg, bespaart u niet alleen op arbeid; u bespaart op het huren en een trailer enz. en u bespaart uw op uw eigen tijd. Groenbedrijf Limburg kan u helpen met al uw boomverzorging. Van eenmalig werk, tot doorlopend boomonderhoud, het slijpen van boomstronken tot het leeghalen van luifelniveau, kleinschalige boomsnoei tot massale boomverwijdering, wat het werk ook is, Groenbedrijf Limburg doet het op professionele, efficiënte en betaalbare wijze.

Neem contact met ons op voor uw vraag over boomverzorging.

Bij Groenbedrijf Limburg zullen we er altijd voor zorgen dat alles wordt gedaan volgens de beste normen en met zo min mogelijk schade aan het omringende landschap. Geen enkele boom is te groot of te klein, en ongeacht de locatie, wij kunnen een snelle boomservice in Limburg voor u regelen. Met ons concurrerende prijsbeleid zorgen we ervoor dat huiseigenaren die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige boomverzorging tegen redelijke tarieven niet naar elders hoeven te gaan. Als u op zoek bent naar professionele en betaalbare boomverzorging in Limburg, neem dan contact met ons op voor een gratis inspectie en prijsopgave. We geven u graag een offerte of beantwoorden uw vragen.