Lees meer

Tuinen, plantsoenen en bedrijfsterreinen

Ecologisch verantwoord tuinonderhoud

Een grondig en regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw stukje groenvoorziening kan uitgroeien tot een lust voor het oog. Groenbedrijf Limburg neemt die belangrijke taak graag op zich. Bij het uitvoeren van de onderhoudswerken legt het bedrijf graag de nadruk op ecologie en veiligheid.

Groenonderhoud tuinen, plantsoenen, bedrijfsterreinen

Groenbedrijf Limburg heeft ondertussen een sterke expertise uitgebouwd in groenonderhoud van tuinen, plantsoenen en bedrijfsterreinen. Tot ons uitgebreide takenpakket behoren: maaiwerken, onderhoud van plantsoenen, scheren van hagen, netheidsonderhoud, onkruidbestrijding, bestrijding van de processierups (zowel preventief als curatief), … Tijdens de wintermaanden kunt u tevens op ons bedrijf rekenen voor de gladheidbestrijding van wegen, (fiets)paden, bedrijfsterreinen en parkings.

Schema voor tuinonderhoud op maat

De onderhoudswerken gebeuren steeds in onderling overleg met de klant. Wij komen graag bij u langs voor een op maat gemaakt onderhoudsschema, opgesteld naar uw wensen en budget. Op deze manier weet u ook exact wat u zelf kunt doen.

Ook voor bedrijven en overheden in heel Vlaanderen leggen wij graag onze plannen voor.