Gazon inzaaien - Groenbedrijf Limburg
Gazon inzaaien - Groenvoorziening, onderhoud en meer
Lees meer

Gazon inzaaien

Heeft uw gazon ook zo enorm veel te lijden gehad van de lange, warme en droge zomer?

Na een periode van lange en grote droogte vragen veel mensen zich af wat ze nu met hun gazon moeten gaan doen. In de meeste tuinen ziet de grasmat er niet echt optimaal uit en toch zal er het één en ander moeten gebeuren om de kwaliteit van het gazon opnieuw op het juiste niveau te brengen. Mooi groen, onkruidvrij en zonder kale plekken.

Is uw gazon erg beschadigd?

Een gazon herstellen of opnieuw aanleggen, vooral na deze ernstige droogte van 2018, is niet eenvoudig om dat zelf te gaan doen. Dit kunt u het beste overlaten aan onze specialisten. Meestal sterft het gras af door droogte maar overleeft het onkruid wegens diepere wortels. De juiste mix van verticuteren, bemesting en herstel zal soelaas bieden. Daar is vakkenis en ervaring voor nodig.

Verdroogde delen van het gazon hebben een oppervlakte die vervilt is. Deze moet eerst professioneel verwijderd worden. Pas daarna kan aan het herstel begonnen worden door het grasveld in te zaaien, of zelfs het hele gazon te herinzaaien.

Om dit proces mooi en perfect te laten gebeuren neemt u het liefs contact met ons op. Een professionele bedrijf die alles weet van gras inzaaien en gras herinzaaien om uw gazon weer zomerklaar te krijgen.

Wij maken uw gazon weer prachtig groen, een lust voor het oog.

Laat uw gazon (her)inzaaien door ons ervaren team. Gunstige prijs voor een schitterend nieuw of hersteld gazon!