Lees meer

Planten van bomen

Groenbedrijf Limburg is een daadkrachtig en energiek bedrijf dat kwaliteit garandeert in alle belangrijke fases: van het ontwerp tot de aanleg en natuurlijk ook het verdere onderhoud. De laatste jaren hebben wij heel wat knowhow opgebouwd in het aanplanten en verplanten van (grote) bomen. Een specialisatie die niet ieder groenbedrijf kan aanbieden en waarin wij reeds veel ervaring hebben opgedaan.

(ver)planten van bomen met draadkluit-techniek

Zo beschikt ons team over goed opgeleide boomverzorgers (European Tree Worker) en de meest geschikte machines en materiaal om grote bomen te (ver)planten. We gebruiken hiervoor de techniek van de ‘draadkluit’. Bij die techniek wordt er rond de wortels een draadkluit aangebracht. Waarna de boom (terug) wordt geplant. Wij brengen hierbij geen schade toe aan uw tuin of gazon.

Expertise in verplanten grote bomen

Onze experten kunnen u ook adviseren bij de keuze van de boom- en struiksoorten die het best zouden gedijen in uw habitat. Er worden dan verschillende opties aan u voorgelegd zoals snel groeiende bomen, bomen met bloemen of bomen die alleen groeien op een bepaalde grondsoort. Aarzel zeker niet om aankoopadvies in te winnen. Ons bedrijf biedt immers planten en bomen aan tegen fatsoenlijke prijzen.