Lees meer

Gronden frezen

Aan het zoeken naar een bedrijf voor gronden frezen? Bij het omkappen van een boom blijft er steeds een stuk stam achter in de grond. Met hulp van een stronkenfrees worden deze stronken tot houtschilfers vermalen en vermengd met de bodem. Op die manier kan de (boom)stronk niet meer uitlopen en heeft u terug de ruimte die de oppervlakte van de stronk innam.

Jarenlange ervaring in gronden frezen

Hoe gaat men te werk bij een grond frezen? De put wordt immers bijgevuld met teelaarde waardoor er op deze oppervlakte opnieuw iets aangeplant kan worden. U kan ervoor kiezen om het houtafval van de stam zelf te verteren. In het andere geval wordt het verwerkt door onze firma. Wij zijn actief in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Bij Groenbedrijf Limburg kunnen we elke grond frezen!

Wilt u meer weten over kosten/prijzen van gronden frezen? Contacteer ons vrijblijvend.

Boomverzorging door Groenbedrijf Limburg

Groenbedrijf Limburg is al een kwateeuw gespecialiseerd in gronden frezen. Het team van Groenbedrijf Limburg werd hiervoor speciaal geschoold en heeft deze opdracht helemaal onder de knie. Om gronden frezentot een goed einde te brengen is het eigentijdse machinepark volledig voorzien op deze moeilijke onderhoudstaak. Gronden frezenvraagt om expertise en die hebben wij in huis. Zij voeren karweien zoals gronden frezen nauwkeurig uit. Wat betreft het verzorgen van bomen bieden wij kwalitatieve en milieuvriendelijke oplossingen op maat. Op zoek naar een betrouwbare dienst voor gronden frezen? EĆ©n adres: Groenbedrijf Limburg. Visuele boomveiligheidscontrole, veiligheidsscans en ziektebestrijding behoren tot de onderhoudstaken van Groenbedrijf Limburg. Al deze klussen kunnen onze uitstekend geschoolde werknemers aan, maar vooral op het vlak van gronden frezen hebben we nog extra vakbekaamwheid in huis. Als u als particulier, bedrijf, gemeente of overheid op zoek bent naar een partij die boomverzorgingstaken zoals gronden frezen op zich kan nemen, nemen zij deze opdracht ter harte.

Groenbedrijf Limburg: deskundige in alle groenonderhoud, zowel in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen

Zoekt u een vakkundig groenbedrijf dat u helpt met gronden frezen? Of zoekt u meer informatie over een groenbedrijf dat expertise heeft in onder andere gronden frezen?

Groenbedrijf Limburg is dan de beste deelgenoot. Buiten gronden frezen en verwante ‘groenwerken’ staat Groenbedrijf Limburg bekend om zijn zeer uitgebreide dienstverlening.

Bij onze taken zoals gronden frezen kiezen wij iedere keer voor ecologische en permanente oplossingen en staan zowel de veiligheid van de werknemers als de voldoening van de klanten bovenaan onze prioriteitenlijst. Idem particulieren, bedrijven als autoriteiten kunnen bij Groenbedrijf Limburg terecht voor bijvoorbeeld gronden frezen en andere dingen betreffende groenvoorziening, groenonderhoud en boomverzorging. Dit in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.