Stronken uitfrezen

Bent u op zoek naar een bedrijf voor stronken uitfrezen? Bij het verwijderen van een boom blijft er steeds een stuk boomstronk achter in de bodem. Met behulp van een stronkenfrees worden deze wortels tot houtschilfers vermalen en vermengd met de bodem. Op die manier kan de (boom)stronk niet meer uitlopen en heeft u terug de ruimte die de oppervlakte van de stronk innam.

Jarenlange ervaring in stronken frezen

Hoe gaat men te werk bij een stronk uitfrezen? De put wordt immers gevuld met teelaarde waardoor er op de oppervlakte opnieuw iets aangeplant kan worden. U kan ervoor kiezen om het houtafval van de stronk zelf te gebruiken. In het andere geval wordt het verwerkt door ons groenbedrijf. Wij zijn actief in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Bij Groenbedrijf Limburg kunnen we elke stronk frezen!

Wilt u meer weten over kosten/prijzen van stronken uitfrezen? Contacteer ons vrijblijvend.

Boomverzorging door Groenbedrijf Limburg

Groenbedrijf Limburg is reeds een kwateeuw gespecialiseerd in stronken uitfrezen. Het team van Groenbedrijf Limburg volgde gespecialiseerde opleidingen en heeft deze taak volledig onder de knie. Om stronken uitfrezentot een goed einde te brengen is het moderne machinepark volledig voorzien op deze gevaarlijke onderhoudstaak. Stronken uitfrezenvraagt om deskundigheid en die hebben wij in huis. Zij voeren karweien zoals stronken uitfrezen nauwkeurig uit. Als het gaat over het verzorgen van bomen bieden wij kwalitatieve en degelijke oplossingen op maat. Zoekt u een kwalitatieve service voor stronken uitfrezen? Eén adres: Groenbedrijf Limburg. Visuele boomveiligheidscontrole, veiligheidsscans en ziektebestrijding behoren tot de onderhoudstaken van Groenbedrijf Limburg. Al deze taken kunnen onze prima geschoolde werkkrachten aan, maar vooral op het vlak van stronken uitfrezen hebben we nog extra knowhow in huis. Indien u als privépersoon, bedrijf, gemeente of overheid op zoek bent naar iemand die boomverzorgingstaken zoals stronken uitfrezen op zich kan nemen, nemen zij deze opdracht ter harte.

Groenbedrijf Limburg: deskundige in alle groenonderhoud, zowel in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen

Zocht u informatie over een gespecialiseerd groenbedrijf dat jou verder kan helpen met stronken uitfrezen? Of zoekt u een groenbedrijf dat gespecialiseerd is in onder meer stronken uitfrezen?

Groenbedrijf Limburg is dan de perfecte compagnon. Buiten stronken uitfrezen en verwante ‘groenwerken’ staat Groenbedrijf Limburg bekend om zijn perfecte totaalconcept.

Bij onze activiteiten zoals stronken uitfrezen kiezen wij telkens voor groene en altijddurende antwoorden en staan zowel de veiligheid van de arbeidskrachten als de voldoening van de klanten bovenaan ons prioriteitenlijstje. Eveneens particulieren, grootbedrijven als overheden kunnen bij Groenbedrijf Limburg terecht voor onder andere stronken uitfrezen en andere aangelegenheden omtrent groenvoorziening, groenonderhoud en boomverzorging. Dit in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.