Tuinen frezen

Aan het zoeken naar een onderneming voor tuinen frezen? Bij het verwijderen van een boom blijft er steeds een stuk stam achter in de aarde. Met hulp van een stronkenfrees worden deze wortels tot houtschilfers vermalen en vermengd met de bodem. Op deze manier kan de (boom)stronk niet meer uitlopen en heeft u opnieuw meer ruimte in uw tuin.

Jaren ervaring in tuinen frezen

Hoe gaat men te werk bij een tuin frezen? De put wordt immers volgepropt met teelaarde waardoor er op de oppervlakte opnieuw iets aangeplant kan worden. U kunt ervoor kiezen om het houtafval van de stam zelf te verwerken. In het andere geval wordt het verwerkt door ons bedrijf. Wij zijn actief in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Bij Groenbedrijf Limburg kunnen we elke tuin frezen!

Wilt u meer weten over kosten/prijzen van tuinen frezen? Contacteer ons vrijblijvend.

Boomverzorging door Groenbedrijf Limburg

Groenbedrijf Limburg is al 25 jaar gespecialiseerd in tuinen frezen. Het team van Groenbedrijf Limburg werd hiervoor speciaal geschoold en heeft deze taak geheel in de vingers. Om tuinen frezentot een goed einde te brengen is het moderne machinepark helemaal voorzien op deze gevaarlijke onderhoudstaak. Tuinen frezenvraagt om deskundigheid en die hebben wij in huis. Zij voeren karweien zoals tuinen frezen nauwgezet uit. Wat betreft het onder handen nemen van bomen bieden wij kwalitatieve en degelijke oplossingen op maat. Op zoek naar een betrouwbare dienstverlening voor tuinen frezen? Eén adres: Groenbedrijf Limburg. Visuele boomveiligheidscontrole, veiligheidsscans en ziektebestrijding maken deel uit van de onderhoudstaken van Groenbedrijf Limburg. Al deze karweien kunnen onze goed geschoolde werknemers aan, maar vooral op het vlak van tuinen frezen hebben we nog extra knowhow in huis. Indien u als privépersoon, bedrijf, gemeente of overheid op zoek bent naar een partij die boomverzorgingstaken zoals tuinen frezen op zich kan nemen, nemen zij deze missie ter harte.

Groenbedrijf Limburg: expert in alle groenonderhoud, zowel in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen

Zocht u informatie over een vakkundig groenbedrijf dat u helpt met tuinen frezen? Of zocht u een groenbedrijf dat gespecialiseerd is in onder meer tuinen frezen?

Groenbedrijf Limburg is dan de beste partner. Naast tuinen frezen en vergelijkbare ‘groenwerken’ staat Groenbedrijf Limburg bekend om zijn expertise in verschillende takken van de ‘groene dienstverlening’.

Bij onze opdrachten zoals tuinen frezen kiezen wij altijd voor ecologische en duurzame oplossingen en staan zowel de veiligheid van de arbeidskrachten als de tevredenheid van de klanten bovenaan onze prioriteitenlijst. Zowel privépersonen, bedrijven als autoriteiten kunnen bij Groenbedrijf Limburg terecht voor onder meer tuinen frezen en andere dingen aangaande groenvoorziening, groenonderhoud en boomverzorging. Dit in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.