Lees meer

Vellen van bomen

Bomen vellen en verwijderen

Heeft u één of meerdere bomen die volledig verwijderd moeten worden? Dan bent u bij Groenbedrijf Limburg aan het juiste adres! Bomen omhakken, bomen omzagen of bomen volledig vellen en verwijderen, het is voor onze goed opgeleide groenexperts een koud kunstje. Snel efficiënt en zonder veel schade te veroorzaken verwijderen zij bomen van iedere grootte. Bij het vellen van de bomen wordt de stronk helemaal uitgefreesd zodat die niet verder kan uitlopen.

Vellingswerken en bomen rooien

Wat betreft het rooien en vellen van bomen met of zonder wortel, kunt u ervan op aan dat Groenbedrijf Limburg vakwerk aflevert. Onze experten zorgen ervoor dat uw tuin of gazon tijdens de werken niet beschadigd wordt. Groenbedrijf Limburg is ook uw ideale partner voor uw openbare vellingswerken. Kortom: met vellingswerken van eender welke orde, weten onze specialisten wel raad.

Bomen kappen

Het kappen van bomen is een koud kunstje voor de ervaren en gediplomeerde groenexperts van Groenbedrijf. Wilt u snel een boom vellen? Dan volstaat om het ons te contacteren en in geen tijd hebben wij volgens de regels van de kunst de klus geklaard. Met behulp van de meest performante methodes en rekeninghoudend met de wetgeving rond het rooien van bomen, leveren onze specialisten snel, volledig en proper werk af. Als het aankomt op het verwijderen, rooien of vellen, omzagen of omhakken van bomen, gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg.